Мая Илиева се изръси със 150 бона за ремонт на фризьорския си салон! Виж тук!

Мая Илиева

  Огромни златни топки и плетеница от лампички красят фасада на оживения столичен булевард „Патриарх Евтимий“ и събират любопитни погледи. Това не е магазин за празнична украса, пиратки и сувенири, а новият фризьорски салон на Мая Илиева.

Само може да се предполага колко е платила бизнес дамата на идеолога на това гениално дизайнерско решение. Според запознати вдовицата на Жоро Илиев се изръсила с рекордните 150 бона за иновацията. Някои допускат, че е много повече – всичко било докарано от Франция и Италия.

Кич и половина сътвори с дизайнерския си ремонт вдовицата на боса на ВИС-2

Както се вижда на снимката, ефектът от златните топки вечер се подсилва от ярки лампички, които опасват козирката на салона. Освен това на витрината са подредени кожени табуретки, масичка и стилни кутии, опаковани като подаръци. Предназначението им не е много ясно, но пък ефект има. Всеки, който мине оттук, ги забелязва.

Естествено, първо топките се набиват на очи.

Не е ясно от какъв точно материал са направени златните кълбета. Може би е фолио, предполагат случайни минувачи. Всеки от тях се поблазни да разгледа в детайли този салон, сякаш дошъл от бъдещето. Някои надникнаха и вътре, но само през витрината. Все пак се носят слухове, че фризьорите на Мая Илиева не подстригват на народни цени. Отвън се виждат огромен полилей със стъклени висулки, пищни кресла, масички и огледала

Но ето в детайли и това, което не можете да зърнете от улицата. В салона на вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев има грамадно стъкло, зад което текат вадички. Нещо като малък водопад само че не от скала, а от стена.

Резултатът от ремонта на фризьорския салон се харесал много на редовните клиентки. Всички изтънчени дами оценили модерния дизайн на любимия си разкрасителен център. Не допадна само на обикновените граждани, които идват рядко, да не кажем никак. Мнозина минувачи се изказаха неособено ласкаво за златните топки и плетеницата от лампички, опасли фасадата. Някои даже определиха вида на салона като кичозен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *