Мая Илиева изрита от леглото си Попето и той се върна при Елена Паришева!

Ивелин Попов и Мая Илиева

  Видната мафиотска вдовица Мая Илиева се насити на младия си любовник – футболния национал Ивелин Попов. От много сигурен източник се разбра, че плейбоят от квартал „Коньовица“ е подвил опашка и се е върнал при чалга дивата Елена Паришева, от която има и син.

Хормоните на футболиста на „Кубан“ (Краснодар) и съпругата на разстреляния бос на ВИС Георги Илиев се омешаха в сезона на свалките. Посред лято десетки очевидци станаха свидетели на диви страсти между двамата в столична чалготека.

Въпреки предположенията, че заигравката им е мимолетна и е по-скоро плод на изпитото въпросната вечер количество алкохол, подозренията за по-сериозна връзка се затвърдиха впоследствие.

Ивелин Попов с Елена Паришева и синът им

Висаджийската вдовица се появи на мач на националния отбор, след който Попето се изпусна, че лети на крилете на любовта. А в същото време майката на сина му Паришева събираше сърцераздирателни съчувствия, останала на втори план в живота на футболиста.

Обаче всяка чудо за три дни, са казали мъдрите хора. Чалга певицата отново се радва на вниманието на Попето, след като интимната му връзка с Мая приключила по нейна инициатива. Като доказателство за подновените семейни отношения между национала и пайнерката била появата им в „Найт флайт“ миналата седмица.

След загубата на „лъвовете“ с 0:1 от Украйна двойката се забавлявала заедно с Валери Божинов и Николета Лозанова. „Гушкаха се, целуваха се… Най-вероятно Елена е простила изневярата на Попето“, одумват чалга-футболното семейство нощни птици.

В обкръжението на Мая Илиева пък съскат, че националът се навъртал покрай нея с меркантилни помисли. Голаджията се надявал да намаже поне един апартамент от богатата си любовница в някой от тузарските й хотели на морето. Разкрила користните му планове, любимата на Главния му била шута.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *