Мацките в къщата полудяха по Лестер!

Лестер

Никола Лестер реши да пробва басейна и появявайки се по бански предизвика луд въторг сред дамите в къщата на Биг Брадър.

 

 Те буквално започнаха да пищят, пъшкат и въздишат. Стегнатите му бански незабавно привлякоха вниманието на нежната част от съквартирантите, което накара атмосферата в къщата да се нажежи.

Момичетата не се въздържана и изразиха своето възхищение с въздишки, ръкопляскания и бурни възгласи. Защото Стойка, Саня и моделката  Цеце за малко не припаднаха на земята при гледката. А тризначните почнаха да хълцат от възбуда. „Леле, виж го какъв е атлетичен!”, смаяна коментираше Надя с близначките си, пишат от kliuki.net.

Александра също лапна по македончето

При вида на „питона“ в гащите на Никола се разнесоха такива възгласи, че останалите мъже в Биг Брадър просто се изчервиха. Изглежда Лестер няма търпение да направи нещо по-така в шоуто.

Единственият, който се зарази от ентусиазма му и реши да си показва телесата бе Найден. Но затлъстелият брадър не успя да привлече вниманието на дамите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ITFQS7wBi8g

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мацките в къщата полудяха по Лестер!"

  1. Тервекл   24.11.2012 at 15:37

    Това бански ли е? Памучни гащи са това. Те за това се блещеха всички. Ако излиза на пазар да си купи свестни бански, които да му прилягат на тялото. Братята македонци нямат и свестни дрехи.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *