Махмуд бесен на Лияна

Лияна и Махмуд бяха заедно цели 12 години
Лияна и Махмуд бяха заедно цели 12 години

  Лияна рискува да остане без армагани за стотици хиляди левове от Махмуд Йозджан, бащата на дъщеря й Дениз. Кюрдът побеснял, че жената, която в продължение на години обсипваше с пари и диаманти, го нарече в национален ефир „мафиот“, научихме от приближени.

Скандалната чалга дива се издъни във видеовизитката си, с която продуцентите я представиха при влизането й в Къщата. Накратко бившата атлетка разказа историята си с Йозджан, който бе съден у нас за търговия с наркотици и в момента е със забрана да влиза в стараната, като не пропусна да го квалифицира като опасен престъпник.

Макар наскоро да прекрати 12-годишната си връзка с Лияна, кюрдът полудял, когато на айфона си изгледал изявата на бившата си.

ЛиянаЙозджан бил назад с технологиите и интернета и не ползвал смартфони, но неотдавна му подарили. Из чалга средите шушукат, че именно с модерния телефон Махмуд разобличил певицата в лъжа. Кюрдът й се доверявал сляпо, че в Лияна води живот на монахиня, ляга си с кокошките и не знае що е то дълбоко деколте и минижуп.

Когато обаче се научил да сърфира из българската мрежа, Йозджан изпаднал в потрес от видяното. Разбрал, че жена му обикаля почти гола кръчмите и най-нагло го заблуждава, че живее в отшелничество.

Махмуд съобщил на Лияна, че късат, но съвсем цивилизовано и джентълменски й оставил завидно обезщетение – два апартамента. Единият бил в чисто нов комплекс в „Симеоново“, а другият се ползвал за офис от фирма, която всеки месец плащала наем на певицата. Махмуд предвидил едното жилище за нея, а другото – за дъщеря си Дениз. Не си взел и ключовете от луксозното БМВ на чалга дивата.

Заради това, че го нарече мафиот, Йозджан се е заканил да отнеме всички тези екстри от неблагодарната нашенка. От началото на риалитито, Махмуд следял под лупа изявите на Лияна и само чакал следващата й погрешна дума, за да задейства процедурата по изземването. Онази вечер пред Ваня Червенкова певицата категорично отсече, че за нищо на света няма да се събере отново с Йозджан.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *