Мартина отваря школа за модерни танци с 200 бона от Дългия

Мартина е глезена от Слави със скъпи подаръци екскурзии

  На балерината Мартина Огнянова май й е дошло до гуша да живее в сянката на своя мастит любовник Слави Трифонов. Хубавицата от „Магаданс“ е решила да постави основите на собствен бизнес, с който да докаже, че може да бъде успешна и най-вече независима жена. Варненката възнамерявала да отвори собствена школа за модерни танци, в която да обучава и деца, и възрастни.

Идеята да се пробва в бизнеса се родила в русата й главица в началото на годината. Мартина не искала да се впуска в разкрасителната индустрия, подобно на повечето добре гледани гаджета на мутри и баровци, а в нещо, в което ще може да използва познанията и досегашния си опит.

За никого не е тайна, че изгората на Слави е много амбициозна и науми ли си нещо, го прави.

Тя е завършила НСА с няколко специалности – има бакалавърска степен по спортна журналистика и тапия учител по физическо. Магистратурата й пък е по дисциплините „Кинезитерапия“ и „Здравен мениджмънт“. Общо взето образованието й е такова, че може да й е от полза и в бизнес начинанието.

Мартина затвърдила намерението си да си потърси ново занимание, след като Слави и екипът му стартирали своя риалити проект „Магаданс Предизвикателството“. Тъй като не я включили в него, изгората на Дългия – настървено решила да помисли за собствената си реализация. Трифонов нямал нищо против тя да опита късмета си и дори обещал да финансира начинанието й.

Сумата, която бил готов да отпусне, възлизала на 100 хиляди евро. Ако имало нужда от още пари, хубавицата щяла да ги измоли от своите варненски роднини. Слави винаги е подавал ръка на жените си, за да започнат свой бизнес. Преди години той финансирасвоята експоловинка – психоложката Маги, за да постави основите на центъра „Емпатия“. В него варненската красавица, която има бакалавърска степен по психология от Софийския университет и магистратура по клинична психология и психоаналитична перспектива в НБУ, посреща пациенти, които търсят душевна хармония. Без помощта на учиндолеца обаче тя едва ли щеше да се радва на тотален успех.

Според запознати от връзката си с Дългия Маги успяла да спечели не само многобройни контакти в бизнес план, но и куп пари. За да не издава тайни за шоумена, хубавицата продала мълчанието си за солидна сума – около четвърт милион.

Слави оставил на изгората си и огромния мезонет в столичния кв. „Драгалевци“, където хубавицата приема своите пациенти и организира семинари. Имотът е в луксозна сграда, която Слави бе харесал за свой дом, но след раздялата с Маги вече не желаеше да обитава. Дълго време той искаше да продаде апартамента, но след като цените на недвижимостите се сринаха, реши да го подари на бившата си.

В документите на „Емпатия“ името на водещия не присъства никъде, но помощта на Трифонов към Маги трудно може да се оспори. Самата тя не крие, че без неговата подкрепа е нямало да получи такъв добър професионален старт.

Подаръците на Слави към Мартина също не са никак скромни. Освен със скъпи екскурзии, на които я води всяка година, Дългия я глези и с бижута за хиляди евро. Преди време той я дари и с часовник за пснти 12 бона. Марковите дрехите, чанти и обувки, които й е купувал, пък струват десетки хиляди левове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *