Мартина бременна от Слави! Дългия й търси заместничка!

Слави Трифонов и Мартина Боянова

  Промените в личния живот на Слави Трифонов се развиват с лавинообразни темпове. През последните месеци тригодишната връзка на учиндолския водещ с танцьорката Мартина Огнянова от балет „Магаданс“ е в разцвета си и по всичко личи, че най-заклетият ерген в държавата вече си е намерил укротителка, която да го вкара в правите релси на семейния живот.

Че любовната идилия на Слави и Мартина расте с всеки изминал ден, е ясно за всички служители във вечерното шоу на Дългия. От няколко дни обаче зад кулисите обикаля повече от пикантна информация, която не дава мира на любопитните колеги на боса и красивата му приятелка.

Всичко започва от деня, в който учиндолецът обявява за новия си риалити формат в шоуто. Сега обаче, Слави не търси нито певица, нито танцьор, нито фолкзвезда или тарикат с умение да изнася публични речи. Идеята на Дългия е да обяви кастинг за… балерина в „Магаданс“.

Мартина Боянова

Типично в стила на гологлавия водещ, проектът е с гръмкото наименование „Магаданс – Предизвикателството“, а срокът за набиране на мераклии вече тече официално.

Според регламента публикуван в сайта на „Шоуто на Слави“, участниците трябва да умеят да правят едно единствено нещо – да танцуват много добре. Без значение дали са професионалисти или не, независимо от пола. Всяка балерина от „Магаданс“ ще си избере партньор, без значение мъж или жена, като по този начин се сформира отбор от балерина и участник. На тези отбори ще им предстои едно истинско професионално предизвикателство.

Проектът стартира на 10 септември, тогава предаването се завръща в ефира на Би Ти Ви за новия телевизионен сезон. Най-любопитно обаче е, че Слави умишлено държи в неведение щатните балерини за всички правила на „Магаданс – Предизвикателството“.

Според запознати със замислите на Трифоновq новият формат е просто начин да намери ефектна заместничка на възлюбената си Мартина Огнянова. За да не бие на очи изтеглянето й от балета, шоуменът е решил с един куршум да убие два заека. Хем през тези два месеца да си запълва с кастинги ефирното време, хем накрая да намери ново попълнение в балета си, без отсъствието на Мартина да се набива много-много на очи.

От екипа на шоуто се досещат каква е същинската причина за цялото шоу. Колегите на учиндолеца са убедени, че той наистина ще направи любимата си танцьорка своя жена и естествено и логично е тя да стане майка на неговите наследници. Още по-пикантна клюка, която ще се потвърди през септември твърди, че Мартина вече е бременна, поради което състоянието няма да й позволи да се вихри като танцьорка на сцената.

„Мартина беше особено внимателна в репетициите за последните предавания преди отпуската. Пазеше се от резки движения и нарочно искаше да танцува на заден план в балета, за да не си дава зор. Нищо чудно и да е бременна“, коментират от предаването.

Факт е, че след като вече са в официална ваканция, Слави и половинката му нямат намерение да се застояват и ден в столицата. Двойката смята да изкара цялото лято на екзотична почивка в далечен остров, а когато се върнат наесен, има голяма вероятност да не са двама, а трима, заедно с бебето в корема на танцьорката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *