Марта Вачкова си купи бански, да не се резили вече гола по плажовете!

Марта Вачкова

Звездата, любителка на нуди плажовете, която миналата година бе щракната от папараци в цялата си прелест от изобилна и гола плът, твърдо е решила и тази година да се развява по плажа, но вече облечена в бански! И пак за ужас на своите фенове. Голямата актриса Марта се решила на тази стъпка, след като миналата година нейни голи снимки лъснаха в жълтата преса и предизвикаха бурни коментари сред читателите.

Мартина Вачкова бе заснета на плажа в Резово по eвино облекло и според нейните познати, тя е преживяла много тежко този факт. Без да е ясно какво точно лошо има в това, тя да се пече на нудистки плаж, тя не е по- различна от другите хора. Затова в момента водещата на „Апартаментът“ търси упорито подходящ бански костюм. Но се оказва, че това никак не е лесно за едрата красавица. Просто защото за дами с подобни на нейните мерки, е невъзможно да си намери подходящ, прилично изглеждащ бански

Марта Вачкова на нуди плажа!

на нашият ограничен пазар. Вачкова дори се жалвала пред дружките си, че какво е виновна тя? Защо у нас не се предлагат бански за по едрите хора, а в другите държави има? Значи трябва ли аз да ходя до Америка например, за да си купя нещо подходящо за мен- през смях казва чаровната пухкавелка. Думите и са истина, тъй като в България е не лека задача да изглеждаш прилично с дрехите, които се предлагат в магазините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *