Марта Вачкова се омъжва за Владо Пенев!

Владо Пенев и Марта

Голямата актриса се страхувала от самотата. За да не остане самотна на старини Марта Вачкова смята да се отдаде на най-добрия си приятел. Актрисата ТВ водеща сама се хвали навсякъде с това си намерение, но дали нейният най-добър приятел знае за това и дали е съгласен?

Според Марта, има логика двама души да се съберат с цел да не са самотни. Но кой е обекта на тези нейни стремежи не става ясно, т.е. тя не желае да го разкрива. Не е тайна че едрогабаритната водеща на „Апартаментът“ винаги е имала сред приятелите си повече мъже, отколкото дами.

Това затруднява светските хроникьори да разгадаят кой е обектът на нейните сериозни намерения. Все пак, да не забравяме, че един от нейните най-близки приятели е звездата от „Под прикритие”, Владо Пенев.

Марта Вачкова и Рада

Все пак в своя Фейсбук, актрисата споделя, че въпросният мъж е сродна душа и имали общи интереси и вече са били на години. Актрисата признава, че вече не чака принца на белия кон, а и се страхувала, че докато го чака някоя ще вземе този неин най-добър приятел, притеснена е Марта Вачкова.

А кой е най-добрият й приятел и с кого са си най-близки – Владо Пенев. И той е самотен родител, и той от години търси жена, с която да се топлят през студените зимни вечери.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *