Мария подвела сестра си да си надуе джуките като Мис Пиги

Мария със сестра си Ирена след пластичните интервенции

  Брутална гавра със собствената си сестра е извършила чалга дивата със залязваща слава Мария. Джуки №1 в лекия жанр спонсорирала клонирането на родственицата си в двойничка на бузестата и с обърната устни Мис Пиги от „Мъпет Шоу“!

Пред сестрата на Мара симпатичната праска пасти да яде! Обезобразената госпожица спокойно може да кандидатства за дубльор на Пиги и със сигурност ще получи мощно „Да“ от продуцентите на популярното кукленско шоу.

Ирен станала жертва не само на некадърния си пластичен хирург, но и на собствената си кака, коментират в родния им град Стара Загора.

Още от тийнейджърските им години Отварачката имала претенции да е по-красивата от двете. Ирен, която по професия е кредитен инспектор в известна банка, обаче не отстъпвала по чар на известната си сестра.

Ирен и Мис Пиги

До момента, в който Мара не замислила пъклен план как да загрози другата дъщеря на майка си.

Миньонката убедила Ирен да се подложи на пластични разкрасителни процедури, които обаче в крайна сметка се превърнали в загрозителни. Лично Мара извадила от джоба си (или по-скоро от този на любовника си Християн Гущеров) няколко хиляди лева, за да покрие разноските по интервенциите.

Банковата инспекторка горко съжалявала, че се е подвела по акъла на спонсорката си, тъй като скалпелът на хирурга нанесъл непоправими щети по нежното й лице.

Наивната сестра излязла от клиниката, превърната в копие на зурлестата
Пиги – голям нос, дебели джуки, големите очи с изкуствени мигли, бузки и руси букли.

Новият външен вид на Марината роднина емна лавина от подигравателни коментари из интернет. Злите езици дори лепнаха нов прякор на Отварачката, сестра й и майка им – Джукистанци. И на трите джуките се придвижвали по-напред от телата им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мария подвела сестра си да си надуе джуките като Мис Пиги"

  1. Бамбина   12.04.2013 at 21:20

    Много са хубави и двете..Няма нищо общо с Пиги тези сладки..финни минионки.Не сте им на соиалното положение и парие за да ги оплювате..Супер са си мацките като френски минюонки..Но ваща злоба и завист граници и предели няма!!!Устните са им запазена марка..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *