Мария и Гущеров се женят!

Мария и Християн Гущеров

  Фолкаджийката Мария, по-известна като Отварачката, най-после ще сбъдне мерака си и ще мине под венчило със своя последен любим Християн Гущеров. Милионерският наследник е лудо влюбен в ми-ньончето и се кълне, че тя е жената на живота му. Заради нея окончателно е изоставил ергенските си навици да обикаля по нощните клубове, като излиза само от време на време с приятелска компания.

Първоначално близките му смятали, че по-голямата с шест години от него Мария му е стъпила на врата и не го пуска да мърда. Оказва се, че всъщност той е по-хлътналият и напористият. Затова и нямал никакво търпение да се обвърже и пред Бог, и пред закона.

Засега дата на сватбата не е фиксирана, но се предполага, че ще бъде или през късната пролет или в ранната есен. Мария предпочитала първия вариант, тъй като през септември се състоя несполучливият й брак с предния й мъж Димитър Андонов, от когото има дъщеря Марая.

Отношенията между малката и Християн са сред най-важните причини певицата да приеме предложението на гаджето си. Гущеров-младши се отнасял към щерка й като към собствено дете.

Мария с дъщеря си Марая

Цялото роднинско войнство на старозагорската звезда се готви за събитието. Бъдещата тъща Йорданка и другата й щерка Ирена постоянно коментират модела на сватбената рокля, както и гостите, които ще бъдат поканени. Те са в отлични отношения и с Гущеров-старши, който е приел Мария като част от семейството си.

Още преди година, когато се разчу за връзката между двамата, милионерът дойде на промоцията на диска й „XIII. „Първоначално всички смятаха Мария за надменна и лековата, но осъзнаха, че тя влияе положително на Християн. Той е станал отговорен работи упорито и не разчита само на помощта на баща си“, хвалят младежа роднините му.

Откакто е с Гущеров обаче, Отварачката го е ударила на мързел. Тя престана да ходи по участия. Тъй като тарифата й за музикална изява е 8000 лева, собствениците спряха да я канят, понеже дори най-актуалната чалга звезда в момента – Преслава, взема 6000 за час и половина.

Самата Мария твърди, че няма да спре да пее. В момента тя подготвя нова песен и концерт на живо с бенд, с който ще отпразнува 13 години на сцената.

За двата си проекта ще трябва да похарчи общо 120 000 лв. Парите, естествено, ще излязат от джоба на бъдещия й жених Гущеров.

Говори се, че той е налял пачки и за раздаването на наградите на “Планета“, където за първи път Мария има толкова много номинации, и то в най-престижните категории.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *