Мария Илиева ще става проститутка!

Мария Илиева

Звездата на родната поп сцена, Мария Илиева, щяла да се превъплъти за пореден път в ролята на лека жена, роля която очевидно и пасва най-добре. Красавицата ще бъде една от звездите на най-новия български филм с работно заглавие “Без угризения”.

Сюжетът на кримката, според авторите е сходен с трилъра, който се разиграва около Наглите. Филмът щял да бъде изтъкан от истински случки от мафиотския живот у нас през последните години. Продуцентите и режисьорите  на кримката сметнали, че поп звездата щяла да се впише прекрасно с мръснишката роля, защото й пасвала идеално. Да си припомним, че това няма да е първият флирт на певицата с киното,

Мария

преди време тя предлагаше тялото си в хитова холивудска продукция ”Механикът” с участието на Джейсън Стейтъм. В новия филм смуглата красавица ще бъде мутреса, принудена да предлага тялото си на мъжете. Според сигурни източници, вече по-екшън частта на продукцията била снета. Горещите сцени са снимани  посред нощ в Пазарджик. Почитателите на Мария Илиева тръпнат в очакване и  вярват, че изпълнителката ще се справи чудесно с поставената й творческа задача.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/O4Omg60Yf40

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *