Мария Илиева си намери донор за бебе!

Мария ИлиеваМария Илиева подхвана операция „Раждане“. Певицата, която вече не е първа младост прави опити да забременее от наполовина по-младото си гадже Наско Колев, научи „Сензация“.

18-годишният варненец, който нашумя с участието си в миналогодишния „X-Фактор“ най-вероятно въобще не подозира за пъкления план на Илиева, журирала го в музикалното риалити. Ако му сече пипето обаче, би трябвало да се досети. Тъй като в последното си телевизионно интервю кака му Мария заговори за майчинство, от каквото досега бягаше по-бързо и от Юсейн Болт. „Това, което искам да ми се случи в личен план е да даря живот. Никога не съм поставяла кариерата пред любовта. Просто всичко се случва с времето. Сега вече се чувствам готова за деца“, призна си бебешките вопли Илиева.

За да не изпусне невръстния донор, Мария е увила около него пипалата си като хищен октопод. От няколко седмици певицата се е пренесла във Варна. Допреди това посещенията й били единствено за участията й в Морската столица и околностите. Наемала хотелска стая, в която разпускала с потентния младеж и на сутринта натискала педала обратно за София. Графикът й обаче вече е обратен. Мария започнала да ходи на гости на Наско Колев, който само преди няколко месеца завърши училище без повод и без предупреждение. Кльощавият талант денонощно бил на тръни от кой ъгъл ще го изненада Кака и започнал да се изнервя от обсебващата любов на приятелката си.

Мария Илиева Наско

Все по-често варненци засичали несломимата сексуална стръвница Мария в компанията на Наско из заведенията, а преди да свърши хубавото време двамата се разхождали в Морската градина хванати за ръце.

Из музикалните среди не без ирония коментират, че Мария Илиева е открила донор, а продължителните престои във Варна имат връзка с мисиа „Бебе“. 18-годишният Атанас обаче едва ли е готов да бъде баща. Още повече, че приятелката му е на възрастта на собствената му майка. Затова поп изпълнителката прилагала различни женски хитрости за да забременее от доскорошния ученик. „Кака е костелив орех и навие ли си нещо на пръста, не мирясва докато не го получи. Хареса си Насето в „X-Фактор“. Прави, струва… и най-накрая го прелъсти! Наско е още малък, животът е пред него. Едва ли има сериозни наамерения към Мария, че да се остави да правят секс без предпазни средства. Но ако наистина си го е заплюла за донор, като нищо ще надупчи презервативите“, обсъждат в обкръжението на Мария Илиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *