Мария Илиева се сгоди! Вижте уникалният й пръстен:

Въпреки много спекулации, че Мария Илиева вече се е разделила с бащата на сина си, истината се оказа коренно различна! Поп дивата е сгодена за приятеля си – 26- годишния Георги Михайлов.

Скорошна снимка на певицата разкри огромен диамантен пръстен на безименния десен пръст. Въпреки че Илиева се опитва старателно да го крие, великолепното бижу се вижда съвсем ясно на селфи с колежката й Сантра.

Мария Илиева вече активно ходи по участия. Тя възобнови активността си по клубовете, само месец, след раждането. Въпреки че е на 40 години, поп дивата успя да подобри всички рекорди на фолк певиците, които родиха и побързаха да се върнат към участията по заведения.

Поп дивата работи почти до раждането на сина си Александър. Тя се похвали, че кара лека бременност и няма нужда да спира работа.

Бащата на детето й живее през половината време в Брюксел, където е семейството му и помага в бизнеса им там. Певицата обаче е категорична, че няма да се мести там, а си остава в България. Една от причините й, че семейството на годеника й не я одобрява заради скандалната разлика във възрастта им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *