Мария Илиева се готви за бебе! Таткото е мастит бизнесмен! Виж Тук:

maria-ilieva-2

Поп легендата Мария Илиева вече е готова да влезе в списъка на вип майките.

Тя даже решила да си даде почивка от сцената и многобройните участия, за да се отдаде на майчинството.

Крайно време е да вземе подобно решение, защото не е в първа младост и биологичният й часовник вече забавя стрелките си, одумват я в бранша. Колежките й от сцената отдавна намериха време да родят и да продължат кариерата си.

Мария е прекалено придирчива към партньорите си и прекалено ревнива към личната си свобода. Тя търси мъж, който би я глезил и би й позволил охолен, но свободен живот, а не да я върже вкъщи и да я накара да се върти край детската и печката.

Мария пръстен

Такъв трудно се намира и тя уплътняваше времето си с различни мачовци, но все неподходящи за сериозна връзка. Най-скандален беше романсът й с рапъра Наско Колев, който още беше ученик, когато тя го забърса от сцената на Х фактор. Младежът лапна по нея, а тя беше щастлива с прясното агнешко в леглото си. Въпреки двойната разлика в годините, двете гълъбчета си гукаха доста време, докато Наско се откъсна от лапите на стръвната кака и си намери гадже сред фенките.

Звездата не тъгувала дълго по младия си любовник и отскоро е преминала на по-сериозни мъже. Отскоро тя се вижда с роден бизнесмен и  планира  най-после да се кротне и да създаде семейство. Двамата се запознали на нейно участие в столичен клуб през януари. В началото просто си допаднали и се сприятелили, но после приятелството преминало в много сериозна връзка.

Мария решила, че е крайно време да се задоми и да се отърве от славата си на стара мома.

Бизнесменът нямал нищо против  да я направи съпруга и майка на децата си. Освен това той никога не се е женил и вече бил готов на тази стъпка.

Наскоро Илиева показа пръстен. Дали е годежен, или просто се хвали с ново бижу, тепърва ще стане ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *