Мария Илиева наду бюст като чалгаджийка

Мария Илиева плаши с бюст...

Въпреки че  Мария Илиева непрекъснато си дава вид на зряла  и интелигентна жена, която не пропуска случай да плюе по визията и гласовите възможности на колежките си от фолк гилдията, изпълнителката на „Сама“ все повече заприличва на уж презрените от нея певици. Съвсем скоро Мария Илиева успя да изуми абсолютно всички присъстващи на светско парти с новите си цици, които просто не се побираха в роклята й отново тип ала фолк прима.

Мария Илиева в доброто старо време

Певицата е прекалила до такава степен със силикона, че промяната й далеч не изглежда просто естетическа, а по –  скоро зрелищна. С новия си имидж  изпълнителката на „Лунен сън“ не се различава особено много от съименичката си Мария в лекия жанр.

Светски хроникьори дори коментираха, че ако не познават Мария Илиева биха решили, че тя иска  да смени жанра и да премине към поп –  фолк гилдията. Близки до Мария Илиева пък споделиха, че са искрено притеснени,  как ще се отразят недообмислените промени във визията й на реномето й и най -вече как ще ги възприемат почитателите на поп изпълнителката.

Стилната Мария Илиева май остава в миналото! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *