Мария Игнатова пуши по три кутии цигари на ден

Мария Игнатова

  Водещата на „Господари на ефира“ Мария Игнатова е пристрастена към тютюна и няма никакво намерение да ограничава консумацията му. Русокосата телевизионерка не издържа и 5 минути без цигара в уста и понякога пали следващата веднага след като е изпушила една, забеляза репортер.

По време на светско събитие в градината на столичното

Мария Игнатова е пристрастена към папиросите

заведение „Библиотеката“ Мария успя да опука половин кутия цигари само за два часа, макар никак да не изглеждаше притеснена или раздразнена от нещо. Напротив, блондинката се забавляваше искрено на шегите, които напорист ухажор й разказваше, за да я впечатли. Вредният и навик никак не смущаваше непознатия мъж, който й правеше компания на масата през цялото време и не я изпусна от поглед нито за миг. Липсата на водещия и официален любим на Игнатова Димитър Рачков още повече го окуражи да продължи със свалките, които видимо бяха приятни на кокетната Мария. Водещата обаче се постара по никакъв начин да не му дава напразни надежди, че може да се прибере с него.

„Мария все още е в силен стрес. Тя се опитва да се отърси от шока, в който изпадна, след като Волен Сидеров я нарече публично „проститутка“. Тогава от ужас тя изгуби гласа си и спря да се храни за 3 дни. Отслабна с 4 килограма и започна да пуши още по-интензивно отпреди“, разказва неин колега от „Господари на ефира“.

Според хора от екипа на предаването в момента Игнатова пуши по 3 кутии цигари на ден. Нейни близки издават, че в момента дори посещава психоаналитик, за да излезе от депресията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *