Мария Игнатова: Аз и Петко не сме заедно!

Мария Игнатова и Петко Димитров

  Петко Димитров и Мария Игнатова отново са се събрали. Този слух се понесе из софийския светски елит през последния уикенд.

Участникът в „Денсинг Старс“ и собственик на редица известни нощни клубове сам предизвика бурната реакция, след като пусна своя снимка, на която позира заедно с бившата си съпруга.

Красивата водеща и актриса от „Като две капки вода“ сияе на кадъра и изглежда много доволна от компанията, в която се намира. Петко пък е лаконичен в коментара си под снимката, написвайки само едно „Мама“. Това е пряка реплика между двамата, тъй като именно Димитров е баща на сина на Мария.

Синът на Мария Игнатова и Петко - Виктор

Снимката е направена близо до Владая. Мнозина се учудиха на фотото, тъй като, откакто са разделени, те рядко са засичани заедно.

Коментарите под изображението са повече от положителни.

Независимо от това Мария Игнатова не остана доволна от предположенията, че се е събрала с бившия си мъж, тъй като от години дели един покрив с талантливия актьор Димитър

Мария и Димитръв Рачков

Рачков. Освен в живота те са и творчески тандем и работят заедно в предаванията „Пълна лудница“ и „Като две капки вода“.

„Мария е доволна, че с Петко се разбират добре и поделят цивилизовано грижите за малкия си син Виктор. Тя обаче в никакъв случай не иска да се пускат мълви, че прави нещо скришно зад гърба на Митко Рачков Двамата са в чудесни отношения, имат общ дом в София и вила, която построиха с много лишения за да прекарват там уикендите“, разказват близки на двойката.

Междувременно пък името на Петко Димитров все по-често се спряга с това на партньорката му от „Денсинг Старс“ Яна, която официално се води гадже на певеца и победител от „ВИП Брадър“ Орлин Павлов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *