Мариус Куркински сринат!

Мариус Куркински
Мариус Куркински

Нещо тревожно се случва с Мариус Куркински. Гениалният актьор и режисьор е изпаднал в изключително тежка депресия и е замразил всичките си театрални проекти. Според най-зловещите слухове в арт гилдията Мариус е сринат психически, а допълнителен тласък към бездната му е дала употребата на наркотични вещества.

Мариус Куркински След като преди 2 седмици Куркински внезапно отложи премиерата на новия си моноспектакъл „Няколко страници“ по текстове на Достоевски, ситуацията се повторила този вторник. Пред препълнената зала вместо Мариус се явила разпоредителка, която обяснила на слисаните зрители, че представлението няма да се играе. Причина не изтъкнала.

На касата на театъра само повдигаха рамене: „Не знаем кога ще е, може да е през февруари, може през април. Нямаме идея какви ги мисли Куркински“, отбиваха отпора на бесните зрители продавачките на касата. Те все пак връщаха парите за нереализирания спектакъл. Мариус се оплаквал, че няма никаква енергия да завърши постановката си. Негови приятели алармират, че на пръв поглед абсурдните слухове за употреба на наркотици може да излязат и достоверни.

Напоследък Куркински, който е известен със странностите си, напълно се затвори у дома и отказва да общува с когото и да било. Макар че скандално отложи премиерата на дългоочаквания си моноспектакъл, той продължи участието си в постановките на Народния театър „Ревизор“ и „Хамлет“. Талантливият актьор все пак бил наясно, че ако и там не се явява, рискува не само да предаде огромния екип на двата хитови спектакъла, но и да бъде изгонен от театъра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *