Мариан Вълев сиктирдоса младата си любовница Снежана Макавеева!

Мариан Вълев

  Звездата от сериала на БНТ „Под прикритие“ Мариан Вълев не се кротна за повече от месец до една жена. В рамките на по-малко от година актьорът за втори път остана ерген, след като хора от обкръжението му издадоха, че наскоро се е разделил с колежката си Снежана Макавеева. Двамата изживяха страстен флирт в разгара на лятото, но отношенията им, изглежда, бързо се изчерпали.

Според столични клюкари връзката на Вълев с младата актриса била съвсем мимолетна и не обещавала никакво развитие. Те не знаят каква е точната причина за разлъката, но предполагат, че просто Мариан се е наситил на прелестната си половинка. Актьорът, който стана известен с ролята си на Куката в кримката „Под прикритие“, изобщо нямал намерение да се задоми за колежката си, а просто се забавлявал в компанията й. Двамата често бяха засичани да излизат по заведенията в нощна София и се мъкнеха солидно почерпени в съмнителни компании. За съвместно съжителство и брак обаче и дума не можело да става.

Мариан Вълев и Снежана Макавеева

Вълев искал да се наслади на свободата си след като толкова години все бил с жена до себе си и спазвал чужди правила.

По думите на негови приятели той проявявал типичните признаци на мъж в критическата – искал да купонясва, да обикаля навсякъде и да покорява нови и нови жени. „Изкука съвсем – държи се като тийнейджър“, потресени са приятелите му.

В същото време Снежана била дълбоко хлътнала по 22 години по-стария от нея любовник. Палавата студентка в НАТФИЗ непрекъснато искала да се мъкне по петите му и го задушавала с вниманието си. Блондинката не осъзнавала истинската ситуация около нея и Мариан и го притискала да я запознава с близките си хора, като същевременно сама го представяла за свое гадже пред приятелите си. С това още веднъж успяла да го накара да се стресне от евентуалния развой на отношенията им и да поиска свободата си. Актьорът помолил уж за малко почивка от връзката им и двамата с Макавеева се разбрали да си останат приятели.

 

Жали по бившата си

Дори с куп женски сърца в колекцията си Мариан Вълев още не е скъсал в мислите си с предишната си половинка. Преди половин година актьорът излизаше с младата хубавица Невена, която е сестра на актрисата Яна Титова. Тя обаче избра да остане в Лондон, вместо да се върне у нас, и с това разби сърцето на Куката.

„Той още не я е преживял и страда по нея. Дори има татуировка с името й на ръката си и не смята да я маха“, свидетелстват запознати с драмите в живота на Вълев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *