Мариан Вълев – Куката: Тормозят ме сек*уално

Мариан Вълев – Куката
Мариан Вълев – Куката

Известният актьор от хитовия сериал „Под прикритие“ Мариан Вълев – Куката разкри пред журналисти защо напоследък не дава интервюта. От известно време сек*символът на родното кино се е покрил и категорично отказва да говори пред медиите. Последната му медийна изява беше с благотворителна цел в шоуто на Наталия Симеонова „Предай нататък“. Тогава той взе участие като гост в импровизираното предаване на малката Еми, която страда от хидроцефалия.

Вълев в благотворителното предаване „Предай нататък"
Вълев в благотворителното предаване „Предай нататък“

Според самия Вълев той изразява себе си и мнението си за това кето се случва в момента чрез моноспектакъла на Ерик Богосян – „ВИП“. Актьорът е префасонирал част от текста вмъкнвайки автобиографични моменти в него.

Куката твърди, че постановката, която клейми стремежа към материалното, била посланието му към българите и в нея той казвал всичко, което има да каже. С отказа си да дава интервюта пък Вълев протестирал срещу бедността и несгодите на сънародниците си. Той не смята за редно да занимава хората с личния си живот, при това, че голяма част от тях едвам оцеляват и се чудят как ще преживеят всеки следващ ден.

През последните 3 месеца Мариан си сменил 3 пъти телефонния номер заради напористи журналисти и фенки. Изтрил и профила си във фейсбук, защото много почитателки го тормозели, като му пращали постоянно ер*тични снимки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/FXYbLPJx1Rw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *