Мариан Вълев – Куката от „Под прикритие“ имитира Любо Чука

Мариан Вълев

  Звездата от сериала „Под прикритие“ Мариан Вълев съвсем е влязъл в образ на мафиот. Актьорът, който нашумя с ролята си на ексченгето Росен Куката в кримката на БНТ, се чувства в кожата си като гангстер и е започнал да използва подобни маниери в живота си. Нещо повече, в желанието си да изпъкне по-правдоподобно в сериала на Димитър Митовски, Вълев не се колебае да подражава на наистина лоши момчета и да се мъкне в компанията им.

Още преди снимките на третия сезон на „Под прикритие“ да започнат, клюките в артистичните среди носеха, че Куката скоро ще бъде заменен от ново и свежо лице. Говореше се, че актьорът искал твърде голям хонорар и непрекъснато претендирал за сюжета и сценария. Слуховете сочеха, че най-вероятно той ще бъде заменен от популярния ММА боец Любомир Симеонов – Чука. Бившият гребец много искал да се изявява на малкия екран и станал гъст с продуцентите. Това трябвало да му гарантира място в кастинга за нови персонажи за лентата, чиито първи епизоди вече се завъртяха на малкия екран. Боецът щял да бъде новият гангстер в подземния свят и се очаквало да стане бързо любимец на публиката.

Любо Чука

Въпреки спекулациите около изгонването на Вълев от продукцията обаче заради интереса на зрителите героят му не изпадна от сценария. Той дори демонстрира обновена външност по време на пилотния епизод на лентата. Мариан се показа с две нови съвсем пресни татуировки по тялото, които изглеждат доста познати. Те изумително напомняха на татусите на Любо Чука. С тях почти цялата кожа на актьора вече е покрита с черно мастило. Всяко от изображенията има важно значение за Вълев, който споделя, че с тях поставя начало на промените в живота си.

Той прави татуировките  тогава, когато се надява да започне за него някакъв нов период. Всеки един от татусите си има някакво сантиментално значение за него. Някои от тях са свързани с жени, които е обичал.

Останалите отразяват виждането му за вечната борба между  и демоните и ангелите в човешката душа. Някои от последните татуировки пък ги е направил специално за сериала, за да подсили ефекта при характера на героя който играе, обяснява ритуала си звездата от „Под прикритие“.

Дали обаче последните му рисунки не подсказват, че Мариан е решил завинаги да скъса с доброто момче в себе си и да се отдаде на пороците? Както надписите на ММА боеца, поставени над корема му, така и Вълев си е изрисувал свое собствено послание на същото място. Татуировката на Чука гласи „Убий ги всичките“, а тази на актьора още не е успешно разчетена. Над нея пък Вълев е поставил кръст. Подобен символ отново има по тялото си бившият гребец, но вместо послание в средата му се мъдри ликът на покойния му брат.

„Явно Мариан е решил да копира Чука и да си присвои гангстерския му образ. Допреди една година той нямаше тези рисунки и даже беше поспрял да ходи в студиото за татуировки. След „Под прикритие“ явно иска отново да мутрее“, шегуват се с актьора колегите му.

Любопитно е, че макар да са спрягани за конкуренти, Вълев всъщност е доста близък с Любо Чука.

Двамата често обикалят заведенията в комплект и не пропускат да бройкат дългокраки мадами, нищо че се водят обвързани. Мариан е разведен от дълги години, а от скоро е гадже с колежката си от „Под прикритие“ Снежана Макавеева. Чука пък още е с майката на сина си, което обаче не пречи на засукани хубавици да се впускат във флиртове с него.

 

Страх го е да не надебелее

Макар до преди няколко месеца да се славеше като най-небрежен сред колегите си, Мариан Вълев е започнал да се изживявал като истински секс символ. Актьорът прекарвал с часове пред огледалото в гримьорната си и се стараел всичко по него да е изпипано до последния детайл. Разбира се, започнал да се суети и по отношение на храната и фигурата. Най-големият му кошмар бил свързан с това да качи няколко допълнителни килограма и да излезе от форма. „Това е недопустимо в нашата професия оправдавал манията по външността си Куката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Мариан Вълев – Куката от „Под прикритие“ имитира Любо Чука"

  1. Жоро   14.12.2012 at 15:20

    бат Любо горе долу имаше сходно поведение, но е по тъп, не е комбинативен като Мариян, а и не е убивал лично, не прекрачва границата….между другото има в момента много по жестоки персонажи, на които не им личи и са десетократно по ефективни и брутални от човека с татуировките, на Бат Любо му е изпята песента, по добре да си ляга с кокошките и да не дразни актуалните герои, които за негов късмет не познава добре и му се смеят на простотиите от сърце

    Отговор
  2. иваило   23.01.2013 at 4:50

    пичага;без коментр от аматйори много прилагателни и умираш лека нощ

    Отговор
  3. Latino   28.02.2013 at 16:22

    Българският Мики Рурк, но по-скоро е уникален!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *