Мариан Вълев – Куката отрече да има връзка с колежката си Ирена

Мариан Вълев - Куката

Звездата от сериала на БНТ „Под Прикритие“  яростно отрича слуховете, че се е забил с колежката си Ирена Милянкова. Според мълвата, искрите между двамата прехвърчали по време на снимките на сериала.

След финала на вторият сезон неколкократно дори бяха излавяни от папараците хванати за ръчичка да се разхождат. Веднага тръгна мълвата, че двамата видиш ли, са много по-близки, отколкото се представят и че сега са решили да не крият чувствата си един към друг. Точно в разгара на слуха, Куката наруши мълчанието си по този въпрос и сподели, че съжалявал, но нямал

Ирена Милянкова и Мариан Вълев

нищо общо с Ирена. Просто двамата били близки приятели, сподели звездата от „Под прикритие”. Колкото до това, че се бил скарал с продуцентите на сериала, Мариан коментира, че не се бил карал с никого от екипа. Даже с продуцентите Митовски, Гочев и Цанков са били приятели от дълго време – над двадесет години.  Въпреки това, актьорът не е наясно какво ще се случи с Куката в третия сезон, защото сценариите са строго засекретени, уверява ни Мариан.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/a-94YqSlBrk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *