Снежана Макавеева изневерила на Мариан Вълев с бизнесмена Владимир Вишански

Мариан Вълев и Снежана Макавеева

  Класически любовен триъгълник разцепи екипа в сериала „Под прикритие“, шушука се усилено из столичния хайлайф. Според мълвата, която обикаля арт гилдията, актьорът Мариан Вълев зарязал неотдавна младата си колежка Снежана Макавеева, тъй като щерката на ченгето Попов от „Под прикритие“ му изневерила с бизнесмена Владимир Вишански, също ангажиран с роля в криминалния сериал по БНТ.

Мариан Вълев се залюби миналото лято с 22-годишната бивша манекенка от „Ивет фешън“ Снежана Макавеева, но връзката им ме успя да просъществува дълго. Росен Куката и дъщерята на полицай Попов се разделиха тихомълком малко преди Нова година, но и двамата не коментираха причините за разлъката. Приятели на Мариан Вълев разкриват, че нашумелият актьор зарязал младата си изгора заради съмнения, че Снежана му изневерила със собственика на столичното заведение „Планет“ Владимир Вишански.

Владимир Вишански

Гологлавият бизнесмен, който в „Под прикритие“ играе ролята на бодигарда на мафиота Иво Андонов, бил засичан подозрително често в компанията на палавата Снежана. Още докато младата манекенка и актриса била гадже на Мариан Вълев тя често отскачала до „Планет“ и се настанявала във ВИП сепарето на нощния бар, запазено само за Вишански и негови приятели. Неведнъж актрисата била забелязвана да се качра и в спортното порше на кръчмаря в неприлични часове на нощта, което породило ревността на Вълев.

„Той така и не хвана Снежана да му изневерява, но предпочете да я зареже заради подмятанията на много хора, че Макавеева „тъче на два стана“. Докато бяха заедно, Снежана често въртеше номера на Мариан -изключваше си телефона или пък уж отиваше на женско парти, а след това се връщаше при него в почти безпомощно състояние описват липсата на любовна идилия в отношенията между Росен Куката и Макавеева техни общи познати.

Заради разюзданата манекенка и актриса Мариан Вълев поразвалил близките си отношения с Владимир Вишански. Росен Куката, доскорошен постоянен клиент на „Планет“, посещавал заведението в центъра на София само за снимките в „Под прикритие“. Самият Вишански отричал да е спал със Снежана Макавеева пред други актьори от сериала – твърдял, че никога не би изневерил на съпругата си Валентина, която го ревнувала много и би се развела с него, ако той наистина й кръшне.

22-годишната Снежана Макавеева е сред най-коментираните дами от актьорския състав в „Под прикритие“ заради разгулния нощен живот който води отдавна се коментира, че красавицата злоупотребява с алкохола и с „бели“ стимуланти и под въздействието на тези субстанции дава воля на похотта си. Преди да се залюби с Мариан Вълев, Снежана бе интимна с Деян Донков, а казват, че е имала краткотрайна сексуална авантюра и с младия актьор Бойко Кръстанов. Зарязала го обаче, защото „засичал“ в леглото.

„Снежето е типичното кинокурве – минава през всички в гилдията, ей така, за спорта. Такива навремето бяха Ирен Кривошиева и Катето Евро“, коментират хора от актьорските среди.

ВИЖ ВИДЕОТО/

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *