Мариан Бачев напуска “Шоуто на Слави”

Мариан Бачев

  Актьорът Мариан Бачев е готов да напусне екипа на Слави Трифонов при добро предложение от страна на някой от продуцентите Любо Нейков и Евтим Милошев или Маги Халваджиян.

По коридорите на Би Ти Ви усилено се говори, че договорът на актьора с Дългия изтича и той няма никакво намерение да го подновява. Слухът е стигнал до ушите и на тримата продуценти, които внимателно следят обстановката. Преди време Маги Халваджиян заяви, че за него би било голяма чест и удоволствие, ако към екипа на „Пълна лудница“ се присъедини някой от комиците на Слави. Любо Нейков и Евтим Милошев пък са фрашкани с пари и с удоволствие биха направили мръсно на Дългия.

Откакто в “Шоуто на Слави“, Мариан Бачев е трета цигулка и е изцяло засенчен от колегите си Краси Радков и Виктор Калев. Любимците на водещия обират всичките овации на публиката и получават най-хубавите роли, докато на Бачев сценаристите му дават възможно най-дървените образи. На всичкото отгоре непрекъснато му се налага да се унижава и да играе женски роли, имитирайки фолк певици и проститутки.

Мариан бил крайно разочарован и от отношението на Трифонов към него. Преди известно време той изпрати Краси и Виктор на турне в САЩ, а за Бачев дори не е ставало дума да пътува с тях. Наскоро пък Дългия реши да наеме още един актьор и така за Мариан има опасност, да остане дори четвърта цигулка. Става за 32-годишния Анатоли Лазаров. Той е участвал в десетки театрални постановки и има голям опит на сцената. В момента се изявява в „Последната тайна на Фреди Меркюри“, която има амбицията да разкрие истината за смъртта на легендарния фронтмен на Queen.

Според информации именно след като разбрал, че ще си има още един конкурент, Бачев е провел разговор с шефа си в който му е заявил, че ако иска да остане при него, трябва да му се увеличи заплатата и настоява да му се дават мъжки актуални образи. В момента Мариан получава 3 пъти по-малко от Краси и Виктор, за които се говори, че прибират по 12 000 лева на месец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *