Мариан Бачев нападнал група цигани!!!

Мариан БачевМариан Бачев нападнал група роми, които опустошили детска площадка в квартала, където живее, научи „Сензация“. Като баща на две момиченца, актьорът от „Шоуто на Слави“ често прекарвал времето си там. Но един ден останал потресен от гледката, която се открила пред очите му и не останал безучастен.

Току-що ремонтираната площадка била изпочупена и осеяна с боклуци от група роми, които крещели на висок глас нецензурни думи пред невръстните хлапета. Сред малчуганите били и децата на Мариан, които се разплакали при вида на счупените люлки и пързалки. Първоначално актьорът се опитал да запази спокойствие, но след като видял, че групата вандали няма да си тръгне, започнал да крещи и да ги заплашва.

„Да се махате от тук, че ще ви смачкам! Не ви е срам, простаци! Изчезвайте, че ще извикам полиция!“, развикал се Бачев. Вандалите се стреснали и си тръгнали, а комикът отнесъл куп благодарности от майките на детската площадка, задето ги спасил от циганите хулигани.

По-късно Мариан заяви пред приятелите си в социалната мрежа, че въпросната случка дълбоко го е засегнала. Той недоумява как така ромите си позволяват да рушат съоръженията, които са предназначени за децата.

„Крещят, викат, пушат! Прагът ми на етническа толерантност е рязко снижен“, оплака се Бачев.

Побеснелия актьор отказал да посещава кварталната детска площадка, защото дъщерите му много се разстроили от това, което видели. Мариан вече ги извеждал в парка, а уикендите прекарвали на Витоша.Мариан Бачев

Бачев се слави сред колегите си като баща за пример и винаги се е грижел повече от добре за момичетата си. Макар, че основните ангажименти, свързани с децата се падат на половинката му Милена Видер, комикът използва всяка свободна минута за да бъде с дъщерите си – 8-годишната Александрина и Косара, която се роди през май миналата година.

Второто дете на Бачев се появи почти месец по-рано от предполагаемия термин за раждане на жена му. И затова се наложи да прекара известно време в кувьоз.

„Александрина искаше да й подарим коте или куче, а ние взехме, че й направихме сестричка“, шегува се актьорът.

Той и жена му дълго обмисляли дали да имат още едно дете. но накрая се решили, за да не расте голямата им дъщеря сама. Бебето станало от раз, а Александрина плакала от радост, когато научила, че ще става кака. Тя дори избрала името на сестричката си – родителите й предложили няколко варианта, но на нея най-много й харесало Косара.

Мариан и Милена до последно не искали да знаят пола на бебето, но всички им предричали, че ще е момиче. Комикът от „Шоуто на Слави“ е категоричен, че трето дете ще му дойде в повече и затова няма да се пробва до момче, както го подканяли приятелите му. Той е благодарен на половинката си Милена, че се е отказала от актьорската професия, за да се посвети изцяло на децата.

„В противен случай трябваше да ги прехвърляме от бавачка на бавачка, а те имат нужда родителите им да бъдат до тях. Благодарен съм на жена си, че е толкова всеотдайна майка“, казва Мариан.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *