Мариана Попова ще става булка! Плачков реши да й пусне Менделсон

Мариана ПоповаМариана Попова най-после ще мине под венчило. Певицата чака цели 38 години, за да чуе с любимия си човек Марша на Менделсон и да облече бяла рокля.

Отношенията  с новото й гадже –  актьора Веселин Плачков, доста  са се задълбочили и двамата са решили да минат под венчило и  да скрепят любовта си и пред Бога и пред цяла България.

След като престанаха да се крият от медиите и даже започнаха да се целуват публично, нововлюбените започнаха бурно да показват чувствата си и даже заживяха заедно.

Актьорът пък се изживя като традиционалист и реши да запознае любимата с цялото си семейство. Така на Великден дългокосата певица заедно с дъщеря си Магдалена, били представени на майката на Плачков и отседнали у тях за празниците. Мариана се запознала с бъдещата си свекърва, а Магдалена с бъдещата си сестричка. След развода на актьора с жена му Даниела, малката им дъщеря Андрея останала да живее при баба си, тъй като майката имала други планове.

Двете момиченца се харесали и започнали веднага да играят заедно, а снаха и свекърва се измерили с поглед, преглътнали негативите и бързо намерили общ език. Мариана даже се впуснала в кухнята да помага, което харесало на възрастната жена.

Всички си прекарали славно, а актьорът публикува снимка, на която семейството му се весели на празника.

Мариана ПлачковТой вече подарил годежен пръстен на любимата си и в момента обсъждат сватбата.

Мариана веднъж вече се ожени, но за жалост, само по телевизията. Докато тя изкарваше пари за семейството във ВИП Брадър, бащата на дъщеря й – Ханес, публично й предложи брак. Тя много плака от радост, че връзката им най-после ще се закрепи и ще стане законна, но когато излезе от формата разбра, че пръстенът е взет назаем от продуцентите от скъп бижутерски магазин и тя трябва да го върне.

Ханес пък се ослуша и не й предложи нов. Затова решиха да продължат да я карат по старому. А след година започна да й изневерява, преследвайки сервитьорките в ресторанта си.

На Мариана й писна и накрая намери утешение в прегръдките на Плачков. Той не само й предложи брак, но сега двамата планират и общо дете, а певицата буквално не може да си намери място от радост.   Този път тя се надява да роди момченце.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *