Мариана Попова тотално изкукурига във ВИП Брадър!

Мариана Попова

Поп иконата Мариана Попова бе обявена като най-голямата интригантка в къщата на ВИП Брадър. След няколко седмици в изолация, тя свали маската си и започна да клюкари съквартирантите.

Но това не я задоволи, след като охарактеризира всички звездни обитатели на къщата в Нови хан, тя почна да плюе и хора, които са извън шоуто и немогат  реално да се защитят.

Вчера за пореден път Мариана си показа рогата. Къци и Орлин се разговориха за съвременната музика. Шоуменът търсеше отговор на въпроса, защо днес няма хитове както старите, който за години напред си и стават любими хитове на поколенията и посочи няколко от парчета на големите ни естрадни звезди в близкото минало.

певицата

Орлин се зае да разсъждава също над темат аи извади теза, че днес музиката е коренно различна от преди и даже днес колегите му са доволни ако “светнат” и за един сезон, то Мариана захапа колегите си.  Не е така музиката днес не струва, това е отговорът, дайте да видим коя песен ще се запомни и след години? Няколко на Каризма и на Мария Илиева.

Да видим Лилана например?! Това девойче се скъса да се рекламира по нета и какво? Някой да зн една нейна песен?  Естествено, Мариана не пропусна и себе си, като посочи за добър пример и своя дует с Орлин Горанов “Чуй ме”. Така и тя ще пребъде за поколенията музикални фенове.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lCRlF9dshYo

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мариана Попова тотално изкукурига във ВИП Брадър!"

  1. veneta   12.10.2012 at 7:32

    тази жена марианка наричам я така защото е дребен човечец с дребна нещастна душица,как веднъж не каза нещо положително,според мен е ужасно нещастна в личен и служебен план!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *