Мариана Попова се продаде на Слави за жълти стотинки!

Мариана Попова

От сигурни източници се разбра, че Мариана Попова, отново ще влезе в ролята на съдия в  шоуто на БТВ „Гласът на България. Мълвата гласи, че певицата се била продала на Слави за нищо и никакви пари. Мижавият й хонорар едва ли щял да покрие разходите й за съдийстването и пропуснатите изяви.

Но според злите езици и без това изпълнителката нямала кой знае какви ангажименти през последно време, затова предложението да участва в шоуто, дори  срещу смешни пари, и дошло дюшеш. Така феновете ще си припомнят за нея, а и тя ще пробута някое парче или протеже. Това се случва, след като миналият сезон именно Мариана се бунтуваше най-силно срещу ниските хонорари, а сега изпълнителката приема със силно желание подхвърлените и жълти стотинки. За разлика от нея, колегите й Миро, Ивана и Кирил Маричков са ясно заявили, че не

Мариана в шоуто

биха седнали на съдийският стол срещу подобно заплащане. За каква сума става въпрос, все още е тайна, но според хора от кухнята, Слави не е особено щедър този сезон. Явно кризата го е налегнала, но ако иска да победи застрашаващата го конкуренцията на Нова ТВ, трябва да направи нещо повече от досегашните изпълнения. Слави ще с е изправи срещу два сезона на Биг Брадър, Господари на ефира и Пълна лудница, без да броим сегашната продукция на Нова тв. Все пак, явно хонорара е бил достатъчно привлекателен за да задържи Мариана Попова в България, защото да си припомним, че минал до скоро тя се оплакваше, че искала да се премества във Виена, където щяла да живее като бял човек.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DVU41Ak0IAw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *