Мариана Попова издържа любовника си! Вижте как:

Мариана Попова буквално е осиновила новия си любовника Веселин Плачков.

Тя се грижи за него като майка-орлица-  храни го, готви му, постила му леглото, а напоследък го влачи със себе си като панаирджийска мечка по участия.

След като официално се раздели с бащата на детето си Ханес, заради пиянството и кръшкането му, певицата доста се кри от медиите. Но най-после призна, че има нов мъж в живота си. И започна да  демонстрира чувствата си пред него публично. Двамата открито се целуваха на театралните награди „Икар“. Попова, също така не крие, че с екранния Левски вече делят и един покрив.

Единственото, която прикрива от медиите е, че го издържа.

След като се разделил с жена си,  Плачков останал  само по джип и без пукната стотинка в джоба. Всичките му хонорари от актьорската му работа отивали при съпругата му за издръжка на дъщеря им Андреа. Това било условието на зарязаната Даниела – детето им да не бъде лишавано от нищо и така да преодолее по-лесно загубата на татко си.

Мариана ПлачковВеселин бил съгласен с условията, само  само да няма скандали и да може да си живее с Мариана. Или по-точно на гърба на Мариана.

Попова обаче не оставила нещата задълго така. След като преминали първите любовни трепети, тя бързо намерила работа на любимия си. Започвала да го взима като водещ на участията си и двамата вече вървяли в комплект. На него му плащали отделен хонорар да представя изпълненията й и така му осигурявала джобни пари и самочувствие.

Из музикалните среди обаче говорят зад гърба на новата двойка и я сравняват със Софи Маринова и Гринго.

Софи отдавна влачи любимия си на всеки концерт да й е под око, а напоследък му дава и микрофона. В резултат на това той даже пропя и записа собствена песен.

Сега всички се шегуват, че и Плачков ще стане певец, за да изкарва пари и да не е хрантутеник на любимата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *