Марешки смъкнал цял милион от “Локо” (Пд)

Милионерът с аптеките и „Ламборгинито" заграбил приходите от трансферите на Даксон да Силва и Пламен Крачунов
Милионерът с аптеките и „Ламборгинито“ заграбил приходите от трансферите на Даксон да Силва и Пламен Крачунов

  Бившият бос на „Локо“ (Пд) Веселин Марешки смъкнал един милион лева от клуба. Това съобщиха пред журналисти, източници от лагера на опонента му Коко Динев, който се върна начело на „Лаута“ това лято. Двамата в момента са се хванали за гушите кой какво е давал за отбора и какво е обещавал.

Скандалът тръгна от Марешки, който заяви, че платил маса пари, натрупани от разпивки и чалгаджийки на Коко Динев. Според него ценителят на пайнерките ял, пил и трупал борчове на гърба на футболния клуб. След него плащал Марешки. Това е причината варненският бизнесмен да не плати обещаните пари за изграждане на трибуната на стадиона в „Лаута“.

От екипа на Динев обаче развиват друга версия. „Този първо да каже какво е направил с милион лева, които са постъпили в „Локомотив“ по време на мандата му. За Даксон да Силва има платени 600 000 лв. от „Вашку да Гама“. Други 280 000 има от ЦСКА за Пламен Крачунов и още 200 000 от участието в Лига Европа“, опъват се от лагера на Коко.

Коко Динев
Коко Динев

Пак оттам обвиняват Марешки, че харизал без пари на „Лудогорец“ халфа Христо Златински, за когото имало оферта от Китай на стойност около половин милион лева.

Марешки дойде на „Лаута“ през лятото на 2012 г, след като феновете натириха предшественика му Коко Динев с обвинения, че е забъркал отбора в черно тото.

Аптекарският бос беше докаран от бившия премиер Бойко Борисов, но заяви, че хич „няма мерак да се занимава с футбол. Първата му работа беше да ореже яко заплатите в отбора, за да не влиза в разходи.

„В никакъв случай не е дал повече от милион и половина за издръжката на отбора. С парите от трансферите ще излезе, че е почти на нула“, злобеят противниците му. След изборите Марешки заяви, че се отказва, и на мястото му се върна обратно Коко Динев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *