Маргарита Бербатова спи със съдия!

Маргарита Бербатова

  Неостаряващата майка на футболната звезда Димитър Бербатов, Маргарита, се носи на крилете на любовта, научихме от достоверни източници. Старшата сестра на болницата в Благоевград пише сърцераздирателен роман със симпатичен съдия от областния център.

Нявгашната хандбалистка от години се води свободен електрон. Още докато известният им син носеше екипа на ЦСКА, Маргарита и съпругът й Иван Бербатов развалиха семейството си. Макар, че формално нямат развод, бившият футболист на „Пирин“ и все още законната му половинка живеят разделени с уговорката, че всеки си е има право на свой собствен живот.

Ако се вярва на клюките, причина за раздялата на Митковите родители бил Бербатов-старши. Нападателят на „орлетата“, преквалифицирал се към края на кариерата си на защитник, цял живот не изневерил на коцкарския си нрав. А когато на мама Берба й дошло до гуша да се движи из Благоевград с рогови разклонения върху главата, изгонила Иван от апартамента си.

Вместо раздялата да съсипе Маргарита, тя й се отрази точно обратното. С напредването на възрастта суетната родителка полага все повече грижи за външния си вид, заради който наборките й от благоевград се пукат от завист. Освен, че нямала нито стрий, нито целулит, майката на Бербо фръцкала и дупе като на 20-годишна.

Заради апетитните й форми, откакто не живее с бащата на Митко, около Маргото се навъртат все мъже, доста по-младички от нея. Последният, с когото мълвата я свързваше, бе неин колега от благоевградската болница, на когото се падала кака с цели 12 години.

И този път Бербатова не е изневерила на нрава си. Появила се в компанията на по-младичък арбитър на тържество, което футболните съдии си устроиха в „Царско село“ около празниците. Името му обаче засега остава мистерия. „Не е от известните, само разбрахме, че свири по долните дивизии“, свидетелстват от персонала на комплекса, обслужвал купонджиите въпросната вечер.

Маргото опитала да мине инкогнито през тържеството, но диджеят я издал с поздрави за „г-жа Бербатова и новия й партньор“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *