Мара Отварачката тормозена от Гущеров с постоянни критики и упреци!

Мария и Християн Гущеров

  Любимият на фолкаджийката непрекъснато я тормозел по повод външния й вид, говори клюката.

Става ясно, че около Християн Гущеров се върти целият живот на Мария. Богаташкото синче тормозело често певицата и й давал наставления за нейния външен вид.

Мария сподели, че самият Християн искал тя да бъде перфектна във всяко едно отношение.

В случай, че нещо не му харесвало, той без да се церемони казвал на Отварачката.

Пайнерката трябвало често да се преоблича, понеже възлюбеният й не одобрявал повечето от тоалетите й. Гущеров доста често имал повишени изисквания и към косата и гримът на Мария. Тя съвсем сама разкрива, че е критикувана постоянно от него.

Даже щерката й Марая си позволявала да критикува майка си, но певачката нямала нищо против това, тъй като и Християн, и дъщеря й, го правели единствено за нейното добро. Поне така твърди Марчето.

Но според приближени упреците и критиките, които Мара понасяла, граничели направо с тормоз.

Тя вече е до такава степен зависима от Гущеров, че се налагало му позволява всичко. Той направо си я подлагал на гърч. Сипел постоянно критики по повод и без повод, а Мария изпълнявала като малко дете, разкриват приближени, които са наясно със ситуацията около певицата.

Но в живота често е така. Ако певицата има нужда от финансите на богаташкото, се налага да се съобразява с всичките му прищевки и да търпи терора му. Но хубавата страна на нещата е, че ще харчи неговите пари, за спечелването на които не си е мръднала и малкия пръст.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *