Мара Отварачката спала с фризьорката си

Мара Отварачката е близка с коафьорката си Фифи
Мара Отварачката е близка с коафьорката си Фифи

  Прелюбопитно начало има приятелството на Мара Отварачката и фризьорката й Фифи. След първото „здрасти“ двете си легнали в едно легло. Не, няма шега – призна си го самата фолкпевица.

Мария и Фифи се срещнали покрай общ приятел. Онзи споделил на пайнерката, че познава талантлива коафьорка и тя веднага се съгласила да работят заедно. Заръчала му да я извика веднага, тъй като й предстояли снимки на клип.

Мария
Мария

Фифито се качила на първия автобус и пристигнала на морето, където Отварачката щяла да заснеме поредното си видео. „Дойде в 5 сутринта с лилава коса. Тогава имах възможност само за една стая, и то с голяма спалня. Трябваше да спим и двете на нея“, разказва фолкизпълнителката.

Двете дремнали няколко часа, а на сутринта пили по кафе и набързо обсъдили предстоящата си съвместна работа. Оттогава са първи дружки и се виждат не само заради делови ангажименти.

„Аз с всички от екипа съм много близка. Страшно ги обичам и искам да ги виждам и на своите лични празници. Да научавам какво лошо или хубаво им се е случило. Те са моите приятели“, признава Мария.

Всеки път, когато се събира със сътрудниците си за снимки, тя ги изненадва с малки подаръци. „Имаме си кетъринг или пък си поръчваме каквото ни се хапва. Но понякога им нося и бисквитки, чайчета и шоколадчета“, споделя звездата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *