Мара Отварачката се хвърля на Ники Михайлов, ако Гущеров я разкара

Мария

  Поп фолк дивата Мария гледала на Ники Михайлов като на резервен вариант, ако връзката й с Гущеров, недай си Боже, се провали, шушукат нейни познати.

Г-жа Отварачката доста се зарадвала, когато научила за раздялата на футболиста с колежката й Алисия.

Припомняме, че преди време Малката Перука и певицата с най-големи джуки в бранша имаха краткотрайна любовна афера, която доведе до разлъката на чалгарката с първия й съпруг Митко Андонов.

Оттогава поп фолк дивата си има едно на ум за Ники и не изключвала възможността един ден пак да се съберат.

След него Мара се хвана със заможния Християн Гущеров, с когото крои планове за ново семейство. Опитите й да го дари с наследник засега удрят на камък и певицата се кахъряла, че милионерският наследник като нищо може да я разкара. Дори ин витро процедурите, на които се подлагала, не помагали на миньончето от Стара Загора да зачене от богатия си любовник.

Ники Михайлов

В същото време Мара си мислела, че не някоя друга, а именно тя била голямата любов на Михайлов. Лав сторито на вратаря с Николета, Алисия и още един куп знайни и незнайни хубавици, не можели да се сравняват с това, което те двамата изживели преди време, категорична е тя.

Едновременно с това обаче, певицата имала известни резерви към сина на Боби Михайлов. Славата му на женкар и фустогонец, който сменя гаджетата като носни кърпички, не допадали особено на пайнерката, която вече мечтаела за сериозен мъж и стабилно семейство.

„Mapчето се притеснява, че Ники може да направи и с нея така, както стори с Николета и Алисия – да прекара известно време с нея и като се насити, да й бие шута. Иначе той отговаря на всичките й изисквания – млад, богат, известен, пък и хубав! Както се казва, не три, ами четири в едно! Но всъщност то нищо не зависи от нея!“, клатят глава загрижено нейни дружки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *