Мара Отварачката ражда от Гущеров!

Мария и Христиан Гущеров

  Мария е решена да дари с наследник гаджето си – милионера Христиан Гущеров. Надеждата си, че скоро ще има второ дете, изпълнителката на „Мръсни номера“ изрази при последната си медийна изява. „Когато бебето дойде, ще е добре дошло“, лаконична бе изпълнителката от Стара Загора.

Певицата с прякор Мара Отварачката използва случая, за да обори последните слухове по свой адрес. Тя категорично отрече да робува на лукса. „Не мечтая за сватба за един милион. Не ползвам презервативи Луи Вюитон. В интервютата си изпълнителката винаги се старае да се представя за скромна жена, която цени малките неща в живота. Е, имала, разбира се, и скъпи придобивки. Луксът и разкошът обаче не й били цел.

Сексапилното миньонче никога не се уморява да хвали любовника си Христиан Гущеров. Хриси, както го нарича галено Мария, бил доста зрял за своите 25 години и реагирал мъдро на скандалите на половинката си с бившия й мъж.

„Прекратих отношенията си с бащата на Марая категорично и еднопосочно“, споделя певицата. Тя избягвала контакт с екссъпруга си дори когато трябвало да обсъждат важни теми, касаещи детето им.

Христиан гледал дъщеричката на Мария, сякаш е негово собствено дете. Учел я как да се държи в обществото, как да се храни в изискан ресторант. „Освен това разговаря с нея на английски, чете й приказки и гледат заедно филми“, хвали любовника си пайнерката.

Благодарение на пастрока си Марая вече можела да чете, да пише и да разсъждава на различни теми като зрял човек. „А още не е навършила 5 години, представяте ли си!“, гордее се с отрочето си фолкизпълнителката.

Певицата се радва, че щерка й е грижовна към брат си Ивайло – детето на баща й Димитър Андонов от новата му жена Никол. Кака за пример девойката щяла да бъде и на бъдещото бебе на майка си и Христиан Гущеров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *