Мара отварачката мези с кисело зеле

Мария и мъжът и – милионерският синковец Християн Гущеров, спазиха чинно християнския канон по Коледа. Двамата хапнаха само постни манджи на Бъдни вечер, а окадиха и резиденцията си с тамян.

За Коледа Мария угои Християн с постни манджи. Постът обаче приключи и двамата ще се отдадат на месни деликатеси
За Коледа Мария угои Християн с постни манджи. Постът обаче приключи и двамата ще се отдадат на месни деликатеси

„Хриси кади целия дом. От последния етаж започва и до долу“, обясни пайнерката в предаването „На кафе“ малко преди празника. На водещата Гала и зрителите на Нова тв фолкпевицата показа просторната си къща, в която живее с избраника си, дъщеря си Марая и няколко кучета.

Освен доста голям домът на звездата с прякор Мара Отварачката се оказа и пълен с антики, събирани от рода Гущерови поколения наред. Зрителите видяха и уникална колекция от вина, съхранявана грижливо в трапезарията.

Изпълнителката на „Пайнер“ използва тв ефира, за да похвали кулинарните умения на своя съпруг. „Майстор-готвач е от ранга на Жак Пепен“, заяви тя. И допълни, че нямало ястие, което Християн да не можел да спретне. „Той прави най-любимата супа на Марая. Тя е със скариди и миди Сен Жак.“

За Коледа певицата бе аранжирала трапезата с глава чесън за здраве, подкова за късмет, сурвакница за плодородие и благоденствие, три ореха, които символизират Бог, Син и Дух, както и топка вълна – за да има топлина и уют. Набиваха се на очи и няколко ябълки – червена, зелена и райска. „Тъй като не се знае каква точно е била онази на Адам и Ева“, обясни пайнерката на Гала.

На гостите от Нова Мария направи греяна ракия. Съдържанието на джезвето изля в порцеланови чаши, а за мезе сложи салата от кисело зеле с червен пипер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/n7tCiPlEf6M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *