Манекенката Цеце се поболяла от завистта на околните!

Цеце Орешкова

На мистериозната моделка Цеце й е много тежко да е хубава жена. Според красавицата мъжете се страхували от нея, защото е красива, а жените я плюели от завист и й лепели неприятни и лъжливи етикети, изплака красавицата в Биг Брадър.

Моделката е категорична, че човек не бива да таи в себе си завист, защото тази страст погубвала човека. Никой не е бил виновен за това как изглежда и всеки, разсъждава тя си има своя кръст.

Явно доста си е патила от завистливите погледи на дамите и плахи мъже. Но това не вдига завесата на мистерията около нея. Вече около една седмица е вътре в къщата и нищо не се знае за нея. Бърза справка в Интернет показва, че няма много неща около нейната работа.

Цеце Орешкова

А вчера, красавицата демонстрира бански костюм за 500 евро, с което категорично показа, че е от женски пол. В противовес на многобройните глупости, казани от злобни хора в България.

Които уважават мадамите като нощни шкафчета, накичени с какво ли не и силикон. Те казаха, за отличаващата се с природната си красота, слаба и красива Цеце, че била травестит или Пеньо. Но все пак има някаква тайна около Цеце, каква ли е тя?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VaVcYjs7cz0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *