Манекенката Снежина Вълкова заприлича на скелет от мъка по Брендо

Брендо и Снежина дълго време бяха любовници. Двамата бяха изловени от папараци да се натискат в столичен клуб през 2009 г.

  Голямата любов на Евелин Банев – Брендо, манекенката Снежина Вълкова, си е докарала здравословни проблеми от мъка по кокаиновия крал. Докато мафиотът лежи в италиански затвор по обвинение за наркотрафик на Ботуша, блондинката е драстично отслабнала и е заприличала на чируз.

Според близки приятелки на тъгуващата по Брендо Снежина, тя се е превърнала в подвижен скелет – хранела се по веднъж на ден, приемала предимно течности и порции, колкото за врабче. Заради нередовното хранене кръвното й често удряло ниски стойности и Вълкова постоянно получавала световъртежи.

Наскоро се случило след нощен гуляй силиконовата блондинка да преспи в дома на своя дружка. Последната онемяла, когато приятелката й се съблякла пред очите й. От добре сложеното й и секси тяло вече нямало и следа. Кокаляците на Снежина изскочили грозно а кожата върху ребрата й била толкова тънка, че те се брояли от разстояние.

Снежина Вълкова

Последните драми в семейството на Евелин Банев допълнително влошили състоянието на Снежина. Притеснена за живота на отвлечената дъщеря на мафиота, Пара, манекенката, която се върна от дългогодишен гурбет в Америка, заковала кантара с мъка на 43 кила.

Доказателство за катастрофалната форма, до която Вълкова се е докарала, е и снимката, на която попаднаха журналисти. Краката на доскоро кичещата се с титлата „топ красавица“ блондинка са толкова отслабнали, че си е цяло чудо как въобще държат торса й.

За да се спаси от анорексията, Снежина се опитвала да забрави в обятията на доста по-младия от нея коафьор Венелин Кондаков. В последно време двамата публикуват свои снимки в профилите си във Фейсбук, на които си разменят целувки и прегръдки.

Хора от обкръжението на фризьора са притеснени, че той е хлътнал до уши по известната си приятелка, но тя не отговаряла на чувствата му, а го ползвала само за да се опита да се измъкне от сянката на Брендо.

Според легендата Евелин Банев се влюбил безпаметно в Снежина Вълкова преди 3-4 години, когато се запознали в столично заведение. Когато обаче съпругата на Брендо научила за сексуалната му афера, той заточил любовницата си в САЩ. Кокаиновият крал си уреждал екзотични срещи с Вълкова из различни краища на света, преди да бъде тикнат зад решетките. Едва преди няколко месеца тя се престраши да се прибере в родината си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Манекенката Снежина Вълкова заприлича на скелет от мъка по Брендо"

  1. RYSATA PETIA   23.04.2013 at 20:08

    MILATA JENICA… SU4UVSTVAM I SAVSEM ISKRENO 🙁

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *