Малина бясна: Краси Кочев е л*йно и паразит!

Малина и Краси Кочев
Малина и Краси Кочев

  Позабравената фолк дива Малина е бясна на бившия си любовник Краси Кочев. Певицата е възмутена от негово интервю за светско списание, в което Кочев обяснява, че съжалява за дългогодишната си връзка с нея и днес не би направил подобна грешка. В интервюто бившият борец обяснява още, че заради интимните си гимнастики с Малина е разбил семейството си и е зарязал децата и съпругата си.

Гневна от думите му, Малина му написала цяла поредица от Малина Краси Кочевобидни есемеси. Тя била в истинска истерия и пред общи приятели дори го нарекла „л*йно“ и „паразит“. „6 години го храних, а сега да говори такива неща! Не го е срам! Мъж ли е това да се остави една жена да го издържа, а сега ще се жалва в интервюта. Неблагодарник!“, сипела огън и жупел огорчената чалгаджийка.

Изпълнителката била още по-бясна от факта, че на въпроса дали Краси я е наричал „баба“, той отвръща: „Пред нея никога не съм я наричал така“. Което обаче потвърждава слуха, че Кочев непрекъснато я определял като такава пред общи приятели.

Според мълвата Малина зарязала Краси, след като го хванала да й кръшка със значително по-млада от нея жена. В момента някогашният шампион по борба има връзка с вносителка на дрехи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *