Македонска водеща обвини Борис Дали в секстормоз!

Ивана Вангелова
Ивана Вангелова обвини Борис Дали в сексуален тормоз!

Актуалната в Македония водеща Ивана Вангелова обвини чалгапевецът ни Борис Дали в сексуален тормоз.

Красавицата води свое токшоу в Македония и повод на работата си взе интервю от нашенеца. По време на разговора обаче, Вангелова твърди, че Борис Дали постоянно й е отправял различни предложения. Ивана Вангелова, която е и манекенка в родината си, разказва, че плейбоят непрекъснато е говорел за външния й вид и не е сдържал сексуалните си желания. Македонската водеща дори разкри, че Борис Дали я е поканил да му погостува в София. Сексуалните намеци обаче, не спрели дотук и певецът непрекъснато се опитвал да склони Вангелова и да откликне на разгорещилите го страсти. Ивана обаче, не поддала на оказания й секстормоз и се държала като истински професионалист. По думите на водещата тя успяла да довърши интервюто въпреки

Борис Дали
Борис Дали коментира скандала като пълна лъжа!

напористия български плейбой. Вангелова се самоизтъкна, че е успяла с професионализъм да си свърши работата, без да отговори на сексуалните желания на Борис Дали.
Българският певец обаче , коментира писанията в македонските медии като пълна лъжа и отрече да е упражнявал какъвто и да било тормоз. Той допълни, че просто е направил възпитан комплимент на красивата водеща. Борис Дали каза още, че Ивана Вангелова е изключителна непрофесионалистка и дори не е била подготвена информативно за интервюто. Певецът разкри, че според него манекенката иска да прикрие слабото интервю с имислен скандал и да трупа точки, благодарение на известността му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *