Мадами налитат на Малък Тошко!

малък Тошко

Продуцентите били изненадани от големия брой претендентки за сърцето на Тодор Славков. Босовете на ТВ 7  споделили, че числото на кандидат съпругите надминал очакванията им.

Тази есен внукът на Тодор Живков ще бъде главното действащо лице  на риалити шоуто „Ексмилионер търси съпруга”. Славков дори се оплакал, че мекарлийките за неговото сърце го преследвали дори и по заведенията. Голяма част от момичетата решили да скъсят пътя до сърцето и леглото на Малък Тошко и се запознавали директно с него, където го срещнат. В момента

Тодор Славков

симпатягата отмаря на морето и според свидетели, често на неговата маса сяда по някоя и друга кандидат съпруга. Продуцентите на предаването се радват, че има толкова голям предварителен интерес към предаването и личността на Тодор Славков. Тошко дори на майтап покани за участие и Мила Гешева, момичето което го съди дълги години за изнасилване и накрая, все пак, Славков бе оправдан. Дамите, които искат да се включат, най-добре могат до го направят до 5 август с мейл на страницата на предаването.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gB899nGwVOo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *