Маги Желязкова пребита от мъжа си

Изгонената от „Биг Брадър Ол старс“ Маги Желязкова не може да се похвали с хармоничен и спокоен семеен живот. Макар да е омъжена от близо 13 години за бившия борец и настоящ бизнесмен Боби Желязков – Манекена, смуглата красавица често е в епицентъра на грандиозни панаири със съпруга си.

Маги Желязкова
Маги Желязкова

В светските среди отдавна се шушука, че някогашната манекенка е изключително ревнива към мъжа си и го подозира в перманентни изневери със сервитьорки, барманки и камериерки, работещи за него. Боби Манекена е собственик на хотел в Костенец, както и на няколко заведения и плажна ивица в Приморско, където по традиция работят десетки хубавици в „прокурорска възраст“.

Съгрешава ли бивщият борец на работното си място, е въпрос с неясен отговор, но пък отдавна е добре известно, че Маги Желязкова се старае да узнае истината и за целта пробва да шпионира мъжа си посредством свои приятелки.

За пред хората Маги и Боби демонстрират, че всичко им е наред, но всъщност не минавал ден, без да се карат
За пред хората Маги и Боби демонстрират, че всичко им е наред, но всъщност не минавал ден, без да се карат

Очевидно детективската дейност на къдрокосата дива не се нрави на Боби Манекена, който е известен с импулсивния си нрав. Тази пролет някогашният приближен на висаджията Жоро Илиев демонстрирал публично раздразнението си към Маги Желязкова. В края на март Боби Манекена нахълтал посред бял ден във фитнес клуб „Джим“ в столичния квартал „Стрелбище“ и демонстративно набил жена си, разказва пред журналисти очевидец на скандалната случка.

Според думите му Маги Желязкова тренирала на пътеката във фитнеса със своя личен инструктор и докато правела упражненията, разговаряла гневно по телефона с мъжа си. Петнайсетина минути след разговора във фитнеса нахълтал Боби Манекена. Без да каже нито дума, той се нахвърлил върху Маги, хванал я за косата и я съборил от фитнес пътеката. След това й зашлевил два-три шамара и напуснал като фурия фитнес център „Джим“.

Унизената Маги Желязкова дори нямала време да се вайка пред приятелки и пред смаяните погледи на останалите във фитнеса. Плачеща, дългокраката брюнетка си събрала багажа и напуснала фитнеса потна, без дори да ползва душовете. Оттогава Маги, която инак била редовен посетител на „Джим“, спряла да посещава фитнес центъра.

„Маги и Боби са като котка и куче – почти не минава и ден, без да се скарат жестоко. Те обаче едва ли ще се разведат, тъй като много обичат сина си Боби-младши“, коментират приятелки на именитата моделка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/0Uqrjs9ZPKk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *