Люси Иларионов пак стана шишко!

Шкембето на Люси Иларионов вече е двойно
Шкембето на Люси Иларионов вече е двойно

  Йо-йо ефектът, с който почти винаги приключват всички ударни диети, споходи и известния режисьор Люси Иларионов. Бившият с*кс символ от момчешката банда „Ъп Даун“ си върна свръхкилограмите, с част от които се раздели, танцувайки с „Денсинг Старс“ през пролетта.

Преди старта на шоуто теглилката отмери, че Люси Иларионов влиза в него точно 175 кила. Само за няколко седмици дебеланкото, който спечели симпатиите на зрителите с амбицията си да възвърне нявгашната си магнетична за жените фигура, успя да стопи 25 кг с усилени тренировки и литри пот.

Всичките му усилия и мъки обаче се оказаха напразни. Най-търсеният от чалга певиците режисьор не проявил достатъчно силна воля пред вълчия си апетит и се е завърнал в категорията „едрогабаритни българи“.

Люси Иларионов в Денсинг Старс
Люси Иларионов в Денсинг Старс

С почти двойно по-голям корем, отколкото преди началото на мисия „Отслабване“, Люси затрудни максимално операторите на живото предаване на „ВИП Брадър“ в сряда вечерта. Въпреки молбите му да го снимат от такава позиция, че да не личат възвърнатите килограми, това се оказа непосилна мисия за мъжете зад тв камерите.

От обкръжението на режисьора разкриха, че не само волята му го предала да продължи да слабее след „Денсинг Старс , но и неколцина от хората, които считал за най-близки. Един от тях бил босът на „Пайнер“ Митко Димитров. Продуцентът шокирал Люси, като в прав текст му заявил, че е станал за сеир на хората с участието си в денс риалитито. Още няколко „приятели“ му подхвърлили същото и посраменият Иларионов започнал наново да се тъпче с промишлени количества храна.

Люси допълнително се огорчил, че предсрочно е напуснал предаването. Той бил убеден, че има всички качества да спечели, а отстраняването му е било заради определени сметки на продуцентите, а не по решение на зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *