Люси и Камелия правиха секс в къщата на ВИП Брадър!

Люси и Ками

Напрежението в къщата на ВИП Брадър расте и заради липсата на секс, това кара Златка или да крещи като побесняла, или да се умилква около мъжете и най-вече около Багата, като котка около паничка мляко.

Но има една двойка, която е с по-особен статут, а именно Люси Дяковска и Камелия Веселинова. Както стана ясно на всички, те не случайно са вкарани в къщата. След като цял ден къдравата красавица не спира да се натиска и закача с интимната си приятелка Камелия, това ги накара да се съберат под завивките.

Люси и Камелия - флирт

 

 

Снощи, след като другите звезди заспаха, двете се отдадоха на любовта си. Едва изчакаха брадърите да заспят и Люси реши да се възползва от тъмнината, без да подозира, че камерите работят. Отначало Люси невинно си премести краката в леглото на гаджето си.

Първоначално Ками избута краката на Люси, но след малко сама предприе подобно действие. Не след дълго Люси се метна в леглото на Камелия и двете се завиха през глава какво ли се е случило под завивките, засега камерите и продуцентите мълчат.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7VF2akiOayM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *