Люси Иларионов – финалист в “Денсинг Старс”

Люси Иларионов

Бившият певец на „Пайнер“ Люси Иларионов, който е сред най-големите атракции на „Денсинг Старс“, тежал 170 килограма, когато започнал репетициите за шоуто.

Проблемът на Люси с теглото започва преди седем-осем години, когато той се отказва от активната си певческа дейност и се захваща със снимането на клипове за фолк звезди, преди това се прославя с дуетния си хит с Рейхан. Тогава обаче се влюбва в манекенката Преслава. Двамата преживяват бурна любов и дори се готвят за годеж Люси я отрупва с подаръци. Скоро двамата се женят на церемония в село край Видин. Той посвещава песен на събитието и записва една от последните си песни – „Химн на младоженеца“. Почти всички фолк звезди се събират на купона.

Скоро след това животът на младоженците се обърква. Преслава е затрупана с ангажименти и често пътува в чужбина. Тръгват слухове, че Люси й изневерява. Приписват му авантюра дори с прохождащата тогава Андреа, която том открива и налага на пазара. Двамата с Преслава в крайна сметка се разделят.

С Ани Хоанг

Не след дълго Люси отново се влюбва – в амбициозната виетнамска певица Ани Хоанг.

Тя пък използва връзката си с него, за да пробие в „Пайнер“. Издава албум и пуска през два месеца скъпи клипове. Въпреки усилената работа обаче и досега не е сред топ-имената на фирмата.

Именно след разлъката с Преслава Люси изпуска контрола на кантара.

Бавно, но сигурно той минава психологическата граница от сто килограма. От там насетне занемарява и външния си вид. Мнозина се чудят колко често си пере фланелките. Храни се нездравословно в почивките между клиповете.

Покрай участието си в „Денсинг Старс“ Люси се зарече, че ще свали килограми. Според феновете на шоуто той има шанс да стигне до финала и дори да спечели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *