Люси Иларионов направил сефтето с Ани Пападопулу

Люси Иларионов

  Първата голяма любов на режисьора Люси Иларионов е красивата актриса Ани Пападопулу. Двамата се запознават преди години по инициатива на Люси, по това време красивият младеж току-що е дошъл да живее в София.

Прохождащият тогава певец отишъл на представление в Сатиричния театър, но така и не успял да запомни нищо от сюжета на постановката, защото пред очите му била единствено Ани Пападопулу. След представлението той побързал да се представи и да се запознае с нея.

„Ани беше много притеснителна, много нежна“, спомня си до ден днешен с умиление режисьорът. Двамата бързо стават гаджета. Люси се държи като истински кавалер праща любимата си до вкъщи след всяка тяхна среща и не спира да я ухажва с комплименти. Една вечер двамата не искали да се разделят до късно вечерта. Неусетно времето минавало, а градският транспорт спрял да работи. Люси обаче настоял да изпрати

Ани Пападопулу

любимата си до вкъщи. По това време тя живеела в „Люлин“, а той – в Студентския град. Двата столични квартала са на разстояние от около 20 километра. Това не спряло Люси да изпрати любимата си, след което му се наложило да се прибира пеша.

Красивата им приказка обаче продължила едва три месеца.

“Така и не мога да си спомня, защо се разделихме”, признава режисьорът. По това време той бил доста влюбчив. Сменял приятелките си на три-четири месеца. От любовна мъка се напивал дотолкова, че се свестявал на системи в болницата.

Въпреки кратката им любов обаче Люси пази прекрасни спомени от връзката си с една от най-красивите актриси в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *