Люси Иларионов взима фамилията на Ани Хоанг!

Люси Иларионов с Ани Хоанг

  Люси Иларионов толкова яко се е чалдисал по екзотичната си възлюбена, че е готов, ако трябва, да се прекръсти на Хоанг.

Едрогабаритният участник в „Денсиг старс“ бил в лют конфликт със собствения си баща, който го бил заплашил, че ще се откаже от него и ще му се наложи да си сменя името.

„Казах му, че ако трябва ще взема фамилията на гаджето си – Ани Хоанг, щом това ще го направи щастлив!“, гневи се режисьорът на фолк парчета.

Според негови фенове, ясно е, че Люси го е казал на майтап, ама с някои неща човек не бива да се шегува. Как така ще си сменя името на Хоанг, недоумяват те.

Близки на 160 килограмовия блондин обаче се притесняват, че той толкова бил хлътнал по виетнамската си изгора, че като нищо може да стори подобна глупост.

Аверите на основателя на „Ъп даун“ под сурдинка издават, че хитрата поп фолк дива му била взела акъла със специални азиатски мурафети в леглото, които никоя друга негова приятелка преди не умеела.

„Тази амбициозна жена му разказва играта и му взема душата в кревата! Завалията е изгубил и ума и дума по нея и не ще да чуе за друга! А тя си го върти на малкия пръст и прави каквото си иска с него! Като нищо ще стане Хоанг!“, клатят глава близки на симпатичния дебеланко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *