Люси Дяковска унизи Мариана Попова

Люси Дяковска
Люси Дяковска

  Люси Дяковска умело нанесе тежък удар по гордостта на Мариана Попова по време на втория концерт на „Музикална академия“. След като Поли Генова предизвика фурор сред журито ипубликата с песента си „На инат“, Люси заяви, че това е най-хубавата българска песен, която някога ни е представяла на „Евровизия“. С това тя удари звучен шамар на менторката Мариана Попова, която на всичкото отгоре седеше в публиката само на няколко метра от Люси.

Самата Мариана беше сред първите български изпълнителки, явили се на музикалния конкурс. Тя ни представи през 2006 г. с песента Let Me Cry, която се класира на 17-о място.

Мариана Попова
Мариана Попова

След думите на Люси Попова остана като попарена, но бързо се окопити и се престори, че приема нещата на шега. Водещите Иван и Андрей пък се опитахa да обърнат внимание на Люси, че й Попова е била на „Евровизия“, но тя въобще не отрази информацията. Може би беше забравила или пък пренебрегна колежката си нарочно.

Не е тайна, че двете имаха обтегнати отношения в предишния телевизионен сезон, къде бяха заедно в Къщата на „ВИП Брадър“. Тогава Мариана провали мисията на Люси и приятелката й Камелия, която беше заплашена с изгонване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *