Люси Дяковска скъса с любовницата си Камелия!

Люси Дяковска

  Нещо странно се случва с най-горещата лесбо двойка у нас – Люси Дяковска и Камелия. Преди няколко дни червенокосата певица кацнала от Германия, но както никога досега била без своята любима. Люси била кисела и отбягвала въпросите къде е изгората й. От типичното й чувство за хумор и весел нрав нямало и следа, твърдят нейни приятели, посрещнали я на столичното летище.

Участничката в последния „ВИП Брадър“ останала в София само няколко часа, след което потеглила към родния си Плевен, за да гостува на родителите и семейството на брат си. Тя не дала обяснение на познатите си колко време ще остане на родна земя. Само смотолевила, че престоят й ще продължи толкова, колкото се налага.

Люси Дяковска и Камелия

Две могат да са причините Люси да си дойде без Камелия – или за да поеме високоплатено участие, за което са я поканили в последния момент, или защото се е изпокарала с гаджето си. Щом обаче къдрокоската е отпратила директно за Плевен, едва ли има някакъв извънреден певчески
ангажимент в графика си.

Вариантът Камелия да е имала заетост в Германия не звучи достоверно, тъй като, откакто върти любов с Люси, тя не работи абсолютно нищо. Чаровната любовница е изцяло на издръжката на поп изпълнителката, а последната няма нищо против това. Дяковска се чувства задължена на гаджето си, защото в името на любовта Камелия е жертвала тапията си за висше образование. Подвизавалата се като София в Къщата на „ВИП Брадър“ дама прекъснала обучението си и последвала тръпката си в Германия.

В хомосексуалните среди отдавна се коментира, че Камелия дотолкова е завъртяла главата на певицата, че я манипулира както си иска. Впрочем зрителите на „ВИП Брадър“ също станаха свидетели на това как бившата сервитьорка командори Люси.

Фактът, че сега Камелия не е придружила изгората си в България, говори, че в отношенията им има някакво сериозно сътресение. Запознати с нравите на двойката обаче са на мнение, че дори и да е налице конфликт, той бързо ще отшуми. Люси и гаджето й и преди се били карали, но скоро след това си прощавали, защото не можели една без друга. „Повече от две-три седмици няма как да издържат разделени“, категорични са информаторите.

Дори и когато виновницата за раздора била Камелия, Люси обикновено поемала цялата вина върху себе си. Нещо повече, за да върне усмивката на лицето на любимата си, тя била склонна да пръска луди пари за скъпи подаръци. „Угажда й на всеки каприз“, издават още източниците ни.

А дали пък самостоятелното посещение на Дяковска у нас не е свързано с желанието й да се сдобие с наследник? В ефира на „ВИП Брадър“ певицата сподели, че вече мечтае за собствена рожба. Възможно е сега да се е прибрала, за да проучи как стоят нещата с инвитро зачеването. Да, но ако беше така, щеше да я придружи и „любовта на живота й“ – Камелия. Нали двете заедно ще гледат бебето.

На Дяковска действително й е време да се замисли за потомство, защото наближава 40-те и биологичният й часовник тиктака. Ако още се забави със зачеването, тя рискува да загуби детеродни способности и тогава единственият вариант ще остане осиновяването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Люси Дяковска скъса с любовницата си Камелия!"

  1. Ivan   05.03.2013 at 1:19

    Направо ми се повръща от вашите жълти, жълти, та чак кафяви истории… Оставете Люси и Ками на спокойствие да живеят живота си…Люси е изключителен човек, много обичана и уважавана в Германия…Една „Достойна Българка“… Между впрочем на нейните колежки и колеги в България, няколко живота няма да им стигне да направят всичко, което Люси е постигнала в Германия…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *