Люси Дяковска отвори кафене в София

Люси Дяковска

  С интересен бизнес се захвана певицата Люси Дяковска. От няколко дни градската гордост на Плевен посреща гости, приятели и фенове в свое собствено кафене. Освен горещите напитки, мезетата и сладкишите, които продава, звездата е обърнала заведението и на тезгях за ръчно изработени от самата нея и от ортачката годеница Камелия предмети и произведения на изкуството.

След участието си във „ВИП Брадър“ двете гейки, които планират много скоро най-накрая да сключат брак, но в чужбина, решили да се устроят за постоянно в столицата. Не им отървало и на сърцата, и на интимния им повик да живуркат ту заедно, ту разделени заради километрите от София до Берлин, където Дяковска градеше кариера на попдива допреди да се предаде пред чара на барманката Камелия.

Люси и гаджето й Камелия

Затова момичетата решили да заживеят окончателно заедно и да започнат свой съвместен бизнес. Измислили уникална концепция.

Всичко започнало от една хрумка, че панели от паркет за под биха изглеждали много добре окачени и на стената.

Дарбата на Камелия да рисува акварели и уменията на Люси да сглобява предмети за дома и бита се обединили в крайната идея – хем кафе, хем продавачница.

За целта наели помещение с голяма тераса близо до Зоологическата градина. Върху стените на кафето-пазар, даже и на тези в тоалетните, окачили картините, рисувани от Камелия. Обзавели го изцяло със свои интериорни идеи.

С цената на няколко десетки мазоли направили почти всичко сами – масите, столовете, шкафчета… “Освен водопровода, за който викнахме майстор специалист. И мивките в тоалетната. Тях ги поръчахме от Бали. Ако някой от клиентите ни хареса елемент от обзавеждането – паркета, мебелите, може да си го поръча и ще му го изработя с моите сръчни ръце“, хвали уменията си в приложните занаяти Люси Дяковска.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Люси Дяковска отвори кафене в София"

  1. Паркет   18.09.2014 at 8:02

    Пожелавам и голям късмет и най- вече успех с това кафене.Изглежда като човек кой то знае какво иска и съответно знае как да постигне.Дори на скоро гледах предаване където показва, че тя сама всичко прави в него,което е още по красиво и ще носи по голяма стойност за нея самата и ако успее ще има удохотвореност.В днешно време не е лесно да имаш късмет с кафене, тъй като те са на всеки ъгъл и под ъгъл, но пък е и безспорен факта, че кафе се пие постоянно от почти всеки един по зрял човек, дори и от ученици вече, което не знам до колко е здравословно за техният организъм.Пишете ни пак.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *